Bakočević opasno prijeti: U Zadru će biti pravi masakr, neću se predati živ!

Foto: Fightsite

FINAL FIGHT Championship 4 u Zadru 10. svibnja u jednom od glavnih mečeva ponudit će nam napokon priliku da uživamo u okršaju dva sjajna MMA borca iz naše regije.

U ringu će se naći jedan od najiskusnijih MMA boraca u regiji Ivica Trušček i agresivni Crnogorac Vaso Bakočević. Apsolutno nitko ne sumnja u to da će se raditi o fantastičnoj borbi, a da će biti iznimno zanimljivo potvrđuju i izjave koje stižu s Bakočevićeve strane.

"Posljednji meč sam izgubio prekidom doktora radi posjekotine. Bio sam nevjerojatno bijesan i razočaran. Nikada nisam izgubio dva meča zaredom, tako da poraz protiv Truščeka ne dolazi u obzir. Ivica je odličan borac, pionir ovog sporta. Iza sebe ima 40 krvavih mečeva i zbog toga ima moje poštovanje. No imat će problema sa mnom kada uđemo u ring, to mu garantiram. Nitko ne prolazi kroz mene tako lako. Dva puta sam izgubio u životu i nakon oba poraza sam završio u bolnici", rekao je Vaso za portal Direkt.me.

Na kraju pala je i jedna ozbiljna prijetnja... "Jedno je sigurno – ovo će biti pravi masakr i ne planiram se predati živ! Na kraju, pobjeda je najvažnija i uradit ću sve što mogu da pobijedim i da predstavim svoj klub MMA Akademiju i svoju državu Crnu Goru na najbolji mogući način", dodao je Bakočević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.