Barišić odgovorio dioničarima Hajduka: Ne znate za što se borite, to je jedna pomodarska ljevičarska floskula

Foto: Josko Ponos/Cropix

"OČITO je! Jedna pravila vrijede za Hajduk, a druga za Dinamo", komentar je predsjednika udruge "Naš Hajduk", Žana Ojdanića, nakon što je Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja odbila prijavu devetoro dioničara Hajduka. Podsjećamo, oni tvrde da je Grad Zagreb nezakonito proslijedio Dinamu od 2006. do 2012. godine državnu potporu u visini od 215 milijuna kuna.

> Sve po zakonu! Grad Zagreb legalno je Dinamu u šest


"Zašto za neke vrijede drugačija pravila? To ćete morati pitati gospođu Olgicu Spevec. Mi se sada moramo pobrinuti da na ta i slična pitanja odgovore daju pred Upravnim sudom te pred svojim kolegama u Brusselsu", rekao je Ojdanić za Dalmacija News.

AZTN u svojoj odluci tvrdi da je "Dinamo dobio novac temeljem programa javnih potreba sporta sukladno Zakonu o sportu, te sukladno Statutu Grada Zagreba koji donosi Gradska skupština", odnosno da je Grad Zagreb u "cijelosti postupao u skladu sa Zakon o sportu".

Inače, opaske malih dioničara i udruge "Naš Hajduk" prokometirao je i predsjednik Dinama Mirko Barišić. "Oni ne znaju za što se bore, to je jedna pomodarska ljevičarska floskula", rekao je Barišić za RTL televiziju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.