Berbatov na ljeto napušta Manchester United



AGENT Dimitra Berbatova najavio je da će njegov klijent na kraju sezone napustiti Manchester United. Berbatovu ugovor s aktualnim engleskim prvacima istječe na kraju ove sezone i premda postoji opcija produljenja za još jednu godinu, izvjesno je da neće biti aktivirana.

"Održao sam tri sastanka s menadžerom Manchester Uniteda Alexom Fergusonom. Moramo prihvatiti da je njegov plan stvaranje momčadi za sljedeće tri ili četiri sezone, a Berbatov neće biti dio iste. Ferguson želi promijeniti stil igre, unijeti više brzine. Zadovoljan sam što su mi u Unitedu rekli da se neće protiviti Dimitrovom odlasku na ljeto", izjavio je Emil Dančev za bugarske medije.

"Dimitar će vrlo vjerojatno napustiti Englesku, ali ne želi ići u SAD, Japan, Ujedinjene Arapske Emirate i slično", dodao je agent.

Berbatov je, podsjetimo, došao na Old Trafford 2008. iz Tottenhama. Prošle je sezone bio prvi strijelac Premiershipa, ali unatoč tome nije bio ni na klupi u finalu Lige prvaka protiv Barcelone. Ove je, pak, sezone u Premierligi dobio priliku u samo deset utakmica, a pritom je postigao sedam pogodaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.