Boston u posljednjoj sekundi šokirao Atlantu, Clippersi zaustavili Hardena

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAJVEĆE iznenađenje u sinoćnjim utakmicama NBA lige napravio je Boston koji je s 89:88 slavio protiv Atlante.
 
Na ulasku u posljednju četvrtinu Boston je gubio jedanaest razlike, ali je na kraju slavio poenima Evina Turnera 0.2 sekunde prije kraja.
 
"Gubili smo 47 minuta i 59.8 sekundi. Nije ovo bila naša najbolja utakmica", priznao je trener Bostona Brad Stevens, čiju je momčad sa 17 poena predvodio Jared Sullinger. Za Atlantu, vodeću momčad Istoka, 22 poena postigao je Al Horford.
 
 
Cleveland je uvjerljivo sa 113:93 pobijedio Miami, a LeBron James je bivšem klubu zabio 18 poena uz deset skokova i sedam asistencija. 
 
Damjan Rudež postigao je šest poena za 20 minuta u gostujućoj pobjedi Indiane 106:93 protiv New Orleansa, za kojeg nije nastupio Anthony Davis. Indianu su predvodili David West i George Hill s po 17 poena. 
 
U jednom od dva derbija Zapada Oklahoma je lakše od očekivanog sa 105:89 slavila protiv Memphisa. Kevin Durant je postigao 26 poena, a Russell Westbrook dodao je 24. 
 
U drugom derbiju DeAndre Jordan je s 24 poena i 20 skokova uništio Houston. Predvodio je Los Angeles Clipperse do 110:95 pobjede. U poraženoj momčadi zakazao je James Harden koji je postigao samo devet poena.
 
 
Dvoboj Toronta i Washingtona, druge i, do sinoć, treće momčadi Istoka, odlučio je DeMar DeRozan koji je pogodio za pobjedu Toronta 95:93. 
 
Golden State stigao je do 42. pobjede u 51. utakmici sezone. S 94:91 najbolja momčad lige slavila je protiv Minnesote uz 25 poena i osam asistencija Stepha Curryja.
 
 
Nowitzki upao na All-Star
 
Dodajmo da će Dirk Nowitzki na All-Staru zamijeniti ozlijeđenog Davisa, a da će starteri na Zapadu biti James Harden umjesto Kobea Bryanta i Klay Thompson umjesto Blakea Griffina.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.