Brončana Lucija: Došla sam po medalju, ali očekivala sam i više od sebe!

LUCIJA ZANINOVIĆ u Hrvatskoj se kući u Londonu obratila medijima nakon što je u srijedu osvojila brončanu medalju, četvrto hrvatsko odličje na Igrama u Londonu.

> Lucija se vratila i osvojila broncu! "Sorry ako ste dobili koju sijedu"

> Japanka izbacila Anu Zaninović u kvalifikacijama: "Ne želim se vaditi na suce, nije bio moj dan"

"Put je bio trnovit, kako se kaže, put do zvijezda nije lagan. Bilo je teško i naporno, kako sam i očekivala. No, na takvo što sam se i pripremila, na OI nema laganog suparnika, svi idu na sve ili ništa. Međutim, bila sam maksimalno fokusirana i koncentrirana i uzela ono po što sam i došla ovdje, po medalju", rekla je Lucija i nastavila:

"Da, očekivala sam medalju, ali sam očekivala i malo više od sebe. Ova posljednja borba za broncu nikada nije laka jer dolazi nakon polufinalnog poraza. Moraš se psihički posebno pripremiti, a sve je bilo još dramatičnije jer je o pobjedi odlučivao zlatni bod", objasnila je europska prvakinja.

"Kineskinja se zatvorena u kampu pripremala za sve nas"

Lucija je još jednom komentirala Kineskinju koja je nakon pobjede u polufinalu na kraju osvojila zlato.

"Kineskinja je klasa iznad svih nas ostalih. Osim strašnog talenta koji ima, iza nje stoji veliki i predani trud. Isto tako, ona je dugo bila zatvorena u svom kineskom kampu i pripremala se za Igre, za svaku od nas. Imala je mnogo sparing partnera, koji su glumili mene, Španjolku, bilo koju drugu natjecateljicu iz vrha. I bilo je očito da se fantastično pripremila za sve."

"Ne znam što se dogodilo na kraju Anine borbe"

Lucija je komentirala i nastup svoje sestre Ane, njen poraz u 1. kolu na ovim Igrama.

"Bila je to čudna borba. Inače ne volim nikoga osuđivati, pa niti suce i bilo mi je teško govoriti što se dogodilo u zadnjim sekundama i jesu li suci pogriješili. Bila sam prenervozna zbog svega i vjerojatno nisam objektivna u svemu. Ali, to je sport, nažalost, ovaj put Ana nije prošla dobro, ali još ima šanse za broncu. Nadam se da još može do nje", zaključila je Lucija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.