Buffon: Odlazak Contea me šokirao, no Juventus će biti još i bolji

Foto: Hina

OD  trenutka kad je pri kraju 2011. Antonio Conte sjeo na klupu Stare dame, riznice najtrofejnijeg talijanskog kluba napunile su se novim naslovima državnog prvaka. Scudetto za Scudettom i Juventus je zapravo sam bez prave pratnje marširao Seriom A.
 
Međutim, iako je u svibnju potpisao jednogodišnje produljenje ugovora s Juventusom nakon što ga je doveo do trećeg uzastupnog naslova talijanskog nogometnog prvaka, Antonio Conte u utorak je neočekivano podnio ostavku.
 
Ta vijest je Torinom odjeknula kao grom iz vedra neba, a jedan od onih koji nije mogao prikriti šok bio je i legendarni vratar Gianluigi Buffon.
 
''Ovo je veliki gubitak, a došao je kao grom iz vedra neba. Međutim, mi nismo na početku, njegov rad neće nestati kroz dva mjeseca. Gubimo sjajnog trenera, ali imamo i fantastične igrače u klubu koji razmišlja o budućnosti. Jaki smo, a to moramo sada, bez Contea, i dokazati'', rekao je Buffon i zaključio:
 
''Ne znam razlog njegova odlaska, no do njega nije došlo zbog transfera. Vjerojatnije je riječ o nečemu što je u njemu sazrijevalo neko vrijeme. Kod donošenja takvih odluka razlog može biti nedostatak volje za zajedničkim radom''.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.