Cedevita otputovala prema Šibeniku: "Idemo dobiti obje utakmice ovaj tjedan"

KOŠARKAŠI Cedevite otputovali su u Šibenik, gdje ih sutra očekuje Jolly JBS u posljednjoj utakmici osnovnog dijela Lige za prvaka.

Cedevita je trenutno na omjeru 10 pobjeda i dva poraza, a drugo mjesto, koje nosi prednost domaćeg parketa u polufinalu sa Splitom, još im uvijek nije sigurno. I Splićani, kojima na Gripe u srijedu stiže Cibona, imaju isti skor, zbog čega Dražen Anzulović izbjegava bilo kakvo kalkuliranje uoči play-offa:

"Moramo dobiti obje utakmice ovaj tjedan! Zadržati drugo mjesto uoči doigravanja je naša želja, ali i imperativ", poručio je trener Cedevite koji danas slavi 45. rođendan:

"Respektiramo protivnika kao i uvijek, a u Šibenik idemo odigrati jednu dobru utakmicu. Nadam se da će taj dvoboj poslužiti kao dobra priprema za sve ono što slijedi", kazao je Zula, koji osim ozlijeđenog Smodiša neće moći računati niti na Chrisa Warrena, kojeg muče problemi s leđima.

Bez obzira na sve, jasno je po što stiže Cedevita u Šibenik - nova dva boda.

"Svaka utakmica nosi svoje zakonitosti i svoje potvrđivanje. Sada, kad se bliži kraj sezone, od svakog igrača tražim još veću dozu ozbiljnosti i profesionalnosti, kako bi u kontinuitetu odradili doigravanje do kraja", zaključio je Zula.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.