Chelsea pušta Petra Čecha: Sjajni vratar od ljeta može pronaći novi klub

Foto: Screenshot BBC

LEGENDARNI češki vratar Petr Čech ovo bi ljeto mogao napustiti Stamford Bridge nakon punih 11 godina na vratima Chelseaja.
 
Tu informaciju u javnost je plasirao golmanov agent Viktor Kolar, koji je rekao da je Chelsea dao dopuštenje Čechu da može pregovarati s drugim klubovima.
 
Otkako je s posudbe iz Atletica vraćen sjajni belgijski golman Thibaut Courtois, Čech je pao u drugi plan i Jose Mourinho mu je minute davao na kapaljku premda je i nedavno izjavio kako mu je želja da češki vratar ostane na Stamford Bridgeu.
 
"Petr će sam donijeti odluku, mislim da je dovoljno zreo da odluči što je za njega i njegovu sportsku budućnost najbolje. Bez Petra teško da bi ove sezone postali prvaci. U šest jako važnih utakmica bio je ključan čovjek i bez tih bodova ne vjerujem da bi bili prvaci. Ja ću ga čekati, želim da ostane s nama, ali ga neću nagovarati", rekao je portugalski stručnjak i dodao:
 
"Što god da odluči, mogu mu samo ponoviti ono što već godinama govorim, Petr Čech je jedan od trojice najboljih vratara na svijetu i vrijedi jako puno novca. Moja je želja da Petr ostane s nama, no ako ipak ode, ne želim da pređe u neki klub iz Premiershipa."
 
Kolar je potvrdio da Čecha želi nekoliko TOP klubova, a i vratareva želja je da prijeđe u neki klub koji će se boriti za naslov.
 
Čech je u 11 godina igranja za Chelsea osvojio četiri naslova prvaka Engleske, četiri FA kupa, tri Liga kupa, jedan naslov prvaka Europe i jednu Europa ligu.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.