Chicharito: Ovo nam mora biti pouka. U polufinalu nema malih momčadi

Foto: Hina

NOGOMETAŠI Juventusa sinoć su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka na svom stadionu svladali Real 2:1 i cijelom su nogometnom svijetu dokazali da nisu zalutali među četiri najbolje momčadi Starog kontinenta.

>Tenk Tevez može obraniti Juventusovu minimalnu prednost kod Reala

Meč je pred 41 tisuću navijača na Juventus Areni u Torinu riješio Carlos Tevez iz penala postignutim u 58. minuti susreta. Prethodno je ''Staru damu'' u vodstvo doveo Alvaro Morata, inače bivši igrač Madriđana, već u osmoj minuti, da bi Cristiano Ronaldo 19 minuta kasnije izjednačio.
 
Ipak, to je bilo sve od ''kraljevskog'' kluba. Juventus je do kraja utakmice bio neusporedivo bolja momčad, a točku na i ovog susreta postavio je Argentinac s bijele točke.
 
U posljednjih devet susreta u Torinu Real ima samo jednu pobjedu, a uz to aktualni je prvak Europe čak sedam puta zaredom u nokaut fazi Kupa/Lige prvaka ispadao od talijanskih momčadi. 
 
Real je odigrao jako lošu utakmicu i naravno da u taboru ''Kraljeva'' vlada nemir i nezadovoljstvo.
 
“Osjećaj je negativan jer smo izgubili utakmicu. Borili smo se do kraja, ali ipak idemo kući s golom zaostatka. Moramo ostati mirni i moramo pokušati izvući pouke iz ovog poraza jer je jasno da u polufinalu nema malih momčadi. Trener nam je rekao da je sad red na nama da pokažemo karakter pobjednika, isti onaj koji nas krasi u Primeri. Juve je odigrao sjajnu utakmicu, a na nama je sad da u uzvratu pokažemo zašto želimo to finale'', rekao je Meksikanac u redovima Reala Chicharito.
 
U igru je ušao u 63 munuti umjesto Isca:
 
''Uvijek sam govorio da je trenerova odluka nešto najvažnije. Naravno, niti jedan igrač ne želi sjediti na klupi, no trenerova odluka mora se poštivati.''
 
Tri kola prije kraja Primere Real za Barcom zaostaje dva boda.
 
''Ovaj poraz iz Torina moramo što prije zaboraviti. Moramo se koncentrirati najprije na Valenciju jer se i dalje borimo za titulu, a onda se dobro pripremiti za Juventus'', rekao je Meksikanac.
Uzvrat se igra na Santiago Bernabeu sljedeće srijede.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.