Čilić priželjkuje Dodiga: S Karlovićem nema igre!

Foto: Hina

TEŽE nego što je očekivao Marin Čilić je izborio četvrtfinale Indoorsa. Nakon 6:4 i 4:1 Lajović se vratio u meč, ali 37. igrač svijeta je sa 7:5 u drugom donio Zagrebu sigurnog domaćeg predstavnika u polufinalu . 
 
"Opet bih istaknuo servis koji je dobro funkcionirao. U obje strane i tokom oba seta sam dobro servirao, gađao kuteve, zadovoljan sam s tim", počeo je Čilić s onim što ga je zadovoljilo, dodajući ponešto i o onome što nije bilo na razini: "No, neke sitnice poput viška neprisiljenih grešaka nisu funkcionirale, posebno na forehand strani, no to su bile lopte za napasti pa ne žalim toliko za njima."
 
"Nisam osjećao neki pritisak od strane Lajovića pa je bilo ugodnije igrati, nisam osjećao da moram nešto mijenjati u igri", istaknuo je, potvrđujući opasku kako bi ovakve mečeve u svom pravom ritmu trebao lakše rješavati u svoju korist.
 
"Tijekom cijelog meča sam na 80-90 posto slučajeva na njegovom servisu bio u prilici da mu uzmem servis, znao sam da će opet biti šansa, nisam se brinuo ni na 5:5."
 
U četvrtfinalu bi radije igrao s Ivanom Dodigom, koji se bori protiv Ive Karlovića u četvrtak od 17 sati. 
 
"Pa ne znam, stvarno je nevažno, ali Ivan je u susretima s Karlom u debeloj prednosti pa će psihički biti situacija na njegovoj strani. No, Karlo je Karlo, jučer je servirao sjajno."
 
Ipak, jasno je protiv koga mu je lakše igrati: "Više mi odgovara Ivanova igra, s Karlom nema previše igre."
 

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.