Crveni najavljuju ofenzivu: Napast ćemo Hajduk s dvojicom napadača, želimo primat u gradu

Foto: Hina

U SUBOTU od 19 sati u 9. kolu HNL-a na rasporedu je splitski derbi između Splita i Hajduka. Split utakmicu dočekuje na šestom mjestu s dva boda manje od trećeplasiranog Hajduka.

"Bodovno raspoloženje kod nas nije onako kako smo se nadali, ali protiv Hajduka idemo po tri boda. Želimo uzeti primat u gradu", poručio je trener Splita Ivan Matić, koji kao najopasnijeg igrača Hajduka vidi Kouassija.

"Kouassi je taj igrač koji u zadnje vrijeme na sebe skreće pozornost", smatra Matić koji će Hajduk napasti s dvojicom napadača - Bilićem i Cikalleshijem.

"Idemo s dva napadača i vjerujem da ćemo odgovoriti na najbolji mogući način. Još imamo nekakvih malih nedoumica oko sastava, ali uglavnom znamo kako ćemo igrati."

Rugašević: Nijanse će odlučiti

Utakmicu je najavio i lijevi bek Splita Dario Rugašević, koji bi trebao čuvati Kouassija.

"Kouassi je odličan igrač, baš kao i Vršajević koji se često ubacuje iz drugog plana. Hajduk ima individualnu kvalitetu u njima, ali i kao momčad su dobri, mladi i željni dokazivanja. Mi smo spremni na to, siguran sam da će biti velika borba na terenu, tvrda utakmica u kojoj će nijanse odlučivati o pobjedniku", rekao je Rugašević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.