"Da Šošo ima ikakav utjecaj na Poljudu ne bih četiri godine čekao priliku"

Foto: Hajduk.hr

MLADI vratar Hajduka Lovre Kalinić osvrnuo se na priče kako Siniša Šošo utječe na Mišu Krstičevića i nagovara ga kako bi njegov pulen trebao braniti do kraja sezone.

"Priča je došla iz ničega i odjednom je krenulo u nekom negativnom smjeru. Sve skupa nema smisla, stvorila se tolika drama. Ja sam to već rekao i sada ću još jednom ponoviti. Da mene moj menadžer gura ili da ima ikakvog utjecaja ja bih vjerojatno već 3-4 godine branio, ne bi ovoliko čekao na svoju šansu. Ja treniram, radim, borim se i nadam se da će doći mojih pet minuta", rekao je Kalinić u razgovoru za Dalmacijanews.

Iako je Kalinić istaknuo da s Blaževićem nema nikakvih problema te kako su se oboje složili u razgovoru s Krstičevićem da do kraja sezone brane naizmjenice, Blažević tvrdi drugačije...

"Mislim da moja pozicija ne bi trebala biti upitna. Smeta me način, sa mnom se nije odnosilo kao prema starijem igraču i kako zaslužujem. Mora me to pogoditi, to je nekorektno. Nisam dobio konkretan odgovor zašto je tako. Ako se radi o broju nastupa koje Kale mora imati... to me zasmetalo. Ja sam tu prvi vratar, branio sam prvu ligu sedam-osam godina pa mi nitko nije takvo nešto ponudio i smatram da to nema veze", istaknuo je Goran Blažević.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.