Del Bosque zabrinut: Bili smo sporiji nego inače

VINCENTE DEL BOSQUE zabrinut je zbog slabije izvede španjolske reprezentacije u posljednjoj pripremi uoči Eura. Španjolci su svladali Kinu golom Davida Silve u 85. minuti čime Del Bosque nije zadovoljan.

"Bili smo sporiji nego inače. Oni su nam ostavljali malo prostora, a mi smo bili tromi. Ali znali smo da će Kinezi biti snažni protivnici u borbi za loptu. Nisu se samo branili dobro, nego su i uzvraćali i stvarali nam neugodnosti", rekao je Del Bosque koji je zadovoljniji drugim dijelom.

"U nastavku smo igrali s više igrača u napadu, igrali smo brže i sigurnije i Kinezi su imali više razloga za zabrinutost. Dominirali smo igrom u drugom dijelu i skoro cijelo vrijeme igrali na njihovoj polovici."

Španjolski izbornik je pohvalio učinak igrača Barcelone.

"Vrlo sam zadovoljan Piqueom, Xavijem, Iniestom i posebno Busquetsom. Oni koji su se kasnije priključili stigli su u dobrom stanju i dobro su se prilagodili."

Strijelac Silva najavljuje pohod na tron.

"U prvom dijelu bilo smo malo spori, ali na kraju smo stvorili dovoljno prilika i zabili gol za pobjedu. Nadamo se da ćemo biti 100% spremni za Italiju jer znamo da će oni sigurno biti. Želimo ispisati povijest i postati prva reprezentacija koja je osvojila tri uzastopna velika natjecanja, ali znamo da će biti teško jer svaka reprezentacija ima mogućnost da nam oteža stvari."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.