Diego Simeone: Kako god prošli mečevi sa Realom i Barcelonom, ja sam ponosan na ovu momčad

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON remija na Vicente Calderonu protiv Malage i propuštene prve meč lopte za osvajanjem naslova prvaka Španjolske, trener Atletica Diego Simeone nije krio razočaranje rezultatom, ali nije krio ni ponos koji osjeća prema svojim igračima.

Simeone je bio svjestan da je večeras propuštena velika prilika i da će za sedam dana na Camp Nou biti jako teško i rekao je odmah nakon utakmice:
 
''Imali smo mnogo prilika da zabijemo još jedan gol i zaključimo kako utakmicu, tako i prvenstvo, no ova dva meča što nas čekaju, finale Lige prvaka protiv Reala i utakmica protiv Barcelona, bez obzira kako završe neće promijeniti ono što ja mislim o ovoj momčadi. Ovaj tim je vječan i ja sam na njih ponosan. Samo poniznošću i trudom došli smo tu gdje jesmo. Na tome im hvala''.

 
Na kraju je Simeone dao zanimljiv prijedlog španjolskom savezu:
 
''Pozivam Ligu da promijeni pravila i da se uvijek kad u posljednjem kolu dvije momčadi imaju isti broj bodova da igraju finalnu utakmicu za prvaka, a ne da se prvenstvo odlučuje na gol razliku i na međusobne dvoboje. Ovako bi bilo puno zanimljivije''.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.