Dvoršek uoči St. Petersburga: Idemo po pobjedu!

Foto: RK Zagreb

PRED rukometašima CO Zagreba u subotu je novi izazov u Ligi prvaka. Zagrebaše nakon uvodne pobjede u Celju i nesretnog poraza u Harkivu u 3. kolu očekuje neugodno gostovanje kod ruskog St. Petersburga.

"Moramo odigrati najbolju utakmicu sezone, jer nas čeka jedan domaćin koji je nezgodan, momčad koja igra dobru obranu 6-0. Brza su momčad, brzo trče i igraju kod kuće pred svojim navijačima i znamo da nas čeka jako teška utakmice", rekao je trener Zagreba Boris Dvoršek te dodao kako ih nije poljuljao poraz u Ukrajini u prošlom kolu i u Bjelorusiji u SEHA ligi.

"Želja je moja, igrača i cijelog stručnog stožera da budemo konačno pravi kao i na treningu i siguran sam da ćemo biti pravi i odigrati najbolju utakmicu dosada i ostvariti pobjedu po koju idemo".

Ruska momčad Ligu prvaka je otvorila s dva poraza, protiv Celja i Veszprema. Što se da iščitati iz tih utakmica i kako izgleda momčad St. Petersburga?

"Vidjeli smo dobru pokretljivu obranu, sredina s dva visoka pivota koji su nezgodni za probiti, je jaka. Vidjeli smo dobru kontru koju vuku s ta dva pivota i tu se moramo posložiti i spriječiti taj brzi centar. I vidjeli smo u napadu klasičnu rusku školu, jako puno udaraca sa zemlje i jako puno zabadanja", naglasio je Dvoršek.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.