Eduardo priznao Meksikancima: Favoriti ste

Foto: Getty images

MEKSIČKI mediji prenose izjave hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve kako je neovisno o sjajnoj partiji Hrvatske protiv Kameruna El Tri favorit u Recifeu.

"Moram biti iskren i reći da smo presretni rezultatom protiv Kameruna. Bila je to velika partija hrvatske reprezentacije, ali partija koju treba što prije zaboraviti i okrenuti se presudnom susretu u ponedjeljak", prenose izjave Dudua.

"Što se tiče utakmice s Meksikom, priznajem Meksikancima ulogu favorita. Vjerujem da su se bolje i lakše prilagodili na temperaturu i klimu općenito, da ne govorim da će u Recifeu biti naizgled kao kod kuće s obzirom koliko će navijača biti na stadionu", dodao je.

"Naravno imamo i mi svoje adute, a onaj najveći čini mi se igra iz prekida. Imamo nekoliko vrlo visokih i snalažljivih igrača koji bi mogli Meksiku stvoriti velike probleme".

"Remi Meksika i Brazila? Nije me previše iznenadio jer sam upoznat s kvalitetom meksičke vrste, ali i upoznao sam mogućnosti Brazila, koje me ruku na srce nisu impresionirale", za kraj će.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.