FFC05: Mihaljević ipak protiv slovenskog nokautera Veličevića!

Foto: Fight Channel (Ivana Kaurloto)

OSJEČKA publika ipak neće gledati dvoboj između Igora Mihaljevića i Roka Štrucla koji je bio najavljen za FFC priredbu u Osijeku 24.svibnja. Fight Site saznaje da je Štrucl otkazao meč zbog ozljede, ali i da su iz Final Fighta vrlo brzo našli zamjenu u obliku drugog slovenskog teškaša.

Mihaljević, koji je prošlog petka u Zadru na FFC-u 4 uvjerljivo pobijedio Antu Verunicu, tako će se u osiječkom ringu sučeliti s još uvijek neporaženim Urošem Veličevićem. Veličevića je regionalna publika imala prilike upoznati na sjajnim nastupima u WFC-u gdje je savladao imena poput Denisa Chorchypa ili Alije Tucka. Posljednji meč odradio je na Opatija Fight Nigtu kada je vrlo uvjerljivo pobijedio Grka Giannisa Stoforidisa sudačkom odlukom. Ukupno je u karijeri ubilježio osam pobjeda uz impresivnih 6 nokauta.

S obzirom da je Mihaljević u Zadru impresionirao svojim nastupom pritom pokazavši vrhunsku formu, a da je Veličević jedan od najboljih slovenskih stand up majstora, ovaj dvoboj garantira vrhunsku borilačku zabavu.

Ulazinice potražite na prodajnim mjestima Eventima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.