Fantastični Čilić razbio Seppija i donio drugi bod Hrvatskoj!

Foto: AFP

MARIN ČILIĆ donio je drugi bod Hrvatskoj u 1. kolu Davis Cupa protiv Italije. Razbio je Andreasa Seppija sa 6:3, 6:3, 7:5.

Čilić je prvi set dobio s jednim breakom. Iskoristio je četvrtu break-loptu i uzeo servis Talijanu koji je imao dvije prilike za break i obje propustio.

Do petog gema drugog seta nije bilo break lopti, a tada je Čilić stigao do jedne. Propustio ju je, a zatim u istom gemu izborio još jednu koju koristi nakon pogreške Seppija iz bekenda. U sljedećem gemu Talijan je stigao do prilike za break, ali je Čilić spašava sjajnim drugim servisom. Seppi je stigao i do druge break lopte, ali ju je bekendom poslao u mrežu. Još jednim breakom u devetom gemu Čilić je uzeo i drugi set.

U sedmom gemu trećeg seta Seppi je stigao do tri vezane break lopte. Prvu je Čilić spasio sjajnom kratkom loptom, drugu je spasio odličnim forhendom, ali Seppi je iskoristio treću. U devetom gemu Seppi je stigao do još jedne break/set lopte. Čilić ju je spasio i uzeo taj gem. U sljedećem gemu, u kojem je Seppi servirao za set, hrvatski tenisač je stigao do break lopte koju koristi i vraća se u treći set. U jedanaestom gemu Čilić je spasio dvije break-lopte, a zatim u sljedećem gemu bez izgubljenog poena stigao do pobjede!

Čiliću je ovo šesta pobjeda u jedanaestom susretu protiv Seppija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.