Gerrard ostao vjeran svom Liverpoolu: Zvali su me Ferguson i Mourinho, ali sam im rekao - ne!

IKONA engleskog nogometa i legendarni kapetan Liverpoola, Steven Gerrard, u razgovoru za Daily Mail izjavio je kako su se za njim otimala dvojica najboljih svjetskih nogometnih stručnjaka.

"Jose Mourinho me zvao 2004. godine da potpišem za Chelsea, ali sam mu rekao ne. Isto sam mu poručio 2005., te prije dvije godine kada je stigao u Real Madrid. Presretan sam u Liverpoolu", rekao je legendarni Gerrard.
 
No, nije samo Mou htio vidjeti Gerrarda u svojoj momčadi.

"Gary Neville mi je priznao kako me Alex Ferguson htio u Manchester Unitedu, ali igranje za United za mene bi bilo nemoguće. Nemojte me krivo shvatiti, oni su odličan klub, ali postoji rivalitet", rekao je Gerrard.

Sahin: Nisam došao u Liverpool zbog novaca, ovdje se stvara pobjednička momčad



S druge strane, ovoljetno pojačanje Redsa Nuri Sahin tvrdi kako je stigao u Liverpool jer se na Anfieldu stvara pobjednička momčad.

"Ako mislite da sam u Liverpool došao zbog novaca - varate se", rekao je Sahin. "Imao sam puno bolje ponude, ali smatram kako ću sasvim dovoljno zaraditi u karijeri. Sada mi je bitno igrati, ne zanima me novac", smatra Turčin, koji je otkrio zašto je pristao na jednogodišnju posudbu iz Reala.

"U razgovoru s trenerom Brendanom Rodgersom shvatio sam što on želi postići, koji su mu planovi i siguran sam da ću u Liverpoolu igrati nogomet kakav znam igrati i siguran sam da imam trenera koji mi vjeruje, a to je vrlo važno."

"Evo, na primjer, Borussija Dortmund. Oni su uspješni jer su igrali kao momčad i jer su imali dugoročan plan. U prvoj sezoni pod Jurgenom Kloppom završili smo na šestom mjestu, a godinu nakon peti. Ali već u trećoj sezoni Borussija je postala prvak Njemačke, što je ponovila prošle sezone. Siguran sam da Brendan Rodgers želi nešto slično napraviti u Liverpoolu i zato sam došao ovdje", za kraj će Sahin. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.