Grant: Di Matteo je zaslužio voditi Chelsea sljedeće sezone

NAKON odlaska Andrea Villasa - Boasa klupu Chelseaja privremeno je preuzeo Roberto Di Matteo, ali sudeći prema rezultatima koje je postigao Talijan čini se kako bi ga Roman Abramovič mogao postaviti kao dugoročno rješenje Bluesa.

Grant: Di Matteo je napravio veliki rezultat

S takvom tezom slaže se bivši trener Chelseaja, a sadašnji Partizana Avram Grant, koji tvrdi da je Di Matteo napravio odličan posao, te da je impresioniran rezultatima koje je momčad sa Stamford Bridgea postigla:

"Di Matteo zaslužuje voditi Chelsea još jednu godinu minimalno jer je u kratkom preporodio momčad. Nakon katastrofalnog početka sezone on je uspio s istim kadrom izboriti finale Lige prvaka što je fantastičan uspjeh. Međutim, znate da Abramovič ima čudan kriterij", rekao je Izraelac, koji je 2008. nakon poraza u finalu Lige prvaka od Manchester Uniteda dobio otkaz.

"Abramovič je opsjednut osvajanjem Lige prvaka"

"Bez obzira na sve, mislim da će i Abramovič ovaj put, bez obzira na ishod finala u Munchenu, zadržati Di Mattea jer je ovaj spasio propalu sezonu", poručio je Izraelac, a zatim se osvrnuo na Rusovu opsesiju:

"Abramovičev san je osvajanje Lige prvaka. Bitan mi je i naslov u Premiershipu, ali on želi da Chelsea postane europski prvak. Za njega je poražavajuće da je uz sav silni potrošeni novac samo jednom stigao do finala", zaključio je Grant.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.