Guardiola moli navijače za strpljenje: Treba nam još malo vremena

Foto: Hina

BAYERN je izgubio u njemačkom Superkupu od najvećeg rivala, Borussije Dortmund. Bavarci su upisali pristojan poraz od 2:0, ali momčad Jürgena Kloppa bila je daleko bolji protivnik. Priznaje to i Pep Guardiola.

> Šok u Bayernu! U prvoj utakmici sezone ostali nekoliko mjeseci bez Martineza

Neuer spašavao Bayern od totalne blamaže: Borussia razbila Guardiolinu igračku i osvojila Superkup!

"Čestitam Kloppu na pobjedi. Mi smo igrali samo u prvih 15 minuta, a onda su nastali problemi. Jednostavno nam treba još malo vremena da sve posložimo", rekao je trener Bayerna.

Javi Martinez teško je stradao i čini se da ga mjesecima neće biti na raspolaganju.

"Mislim da je riječ o težoj ozlijedi. Šteta, bio je u vrlo dobroj formi. U četvrtak ćemo imati više informacija, ali mislim da na njega mogu zaboraviti na neko vrijeme", priznao je Guardiola.

Lew: Nismo bili na pravoj razini

Robert Lewandowski bio je nemoćan u dvoboju s bivšim suigračima.

"Bila nam je ovo prva prava utakmica nakon priprema i nismo bili na pravoj razini. Željeli smo pobjedu, ali Borussia je bila bolja. Siguran sam da ćemo ubrzo uhvatiti pravu formu", rekao je nakon utakmice Lewandowski.

Lahm: Još uvijek smo u fazi priprema

Kapetan Bayerna Philipp Lahm za poraz je okrivio nedostatak stožernih igrača.

"Igrali smo s igračima koji su tek nedavno krenuli s pripremama, a na neke nismo mogli ni računati. Nije bilo lako. Morate znati da smo mi još uvijek u fazi priprema pa je logično da nismo bili na sto posto svojih mogućnosti", poručio je Lahm.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.