Gumball 3000 Rally 2011: Zagreb kao jedna od postaja na utrci bogatih i slavnih



SUDIONICI ovogodišnje utrke bogatih i slavnih, Gumball 3000 Rally 2011., ove godine su kao jednu od postaja odabrali i Zagreb pa su se tako danas okupili ispred Muzeja Mimara. Ovo je već treći put da su došli u Hrvatsku.

Gumball 3000 Rally 2011. je počeo u četvrtak 26. svibnja u Londonu, otkud je više od 100 vrhunskih automobila krenulo u osam dana dugu avanturu diljem Europe, s postajama u Parizu, Barceloni, Monte Carlu, Milanu, Veneciji, Zagrebu, Beogradu, Sofiji i Istanbulu, koji mu je krajnji cilj 1. lipnja.

Najpoznatiji ovogodišnji sudionici utrke Gumball 3000 su glumci David Hasselhoff, Tamer Hassan i Costas Mandylor, američke rap zvijezde Eve, Bun B i DJ Muggs iz Cypress Hilla, bivši član sastava Boyzone Shane Lynch, zvijezde američkog nogometa Reggie Bush, Ndamukong Suh i Cody Glenn, skijaši Bode Miller i Jon Olsson, britanski komičar Dirty Sanchez i The Dudesons.

"Drago nam je što su organizatori Gumball 3000 Rallyja među europskim metropolama odabrali upravo Zagreb kao jednu od svojih postaja. Ovakvi događaji doprinose promociji ne samo našeg grada kao atraktivne i zanimljive destinacije, već i Hrvatske kao zemlje koja postaje neizostavno mjesto na europskoj turističkoj karti", poručili su iz Turističke zajednice Grada Zagreba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.