Gustafsson: Jones će rastaviti Teixeiru, ali onda ga čeka moj nokaut!

Foto: MMA Fighting

ALEXANDER GUSTAFSSON će vjerojatno dobiti još jednu priliku za pokušaj preuzimanja UFC-ove poluteškaške titule, nakon što je tehničkim nokautom svladao Jimija Manuwu prošlog mjeseca na UFC Fight Nightu 37 u Londonu.

Čak i sam Gustafsson kaže da mu je ova pobjeda trebala da izbriše svaku sumnju u to da je on prvi izazivač za titulu, naravno nakon Glovera Teixiere koji će ući u oktogon s Jonesom na UFC-u 172.

Odnese li Jon još jednu pobjedu te obrani svoju titulu po sedmi put, trebalo bi, sudeći po riječima samog Gustafssona, doći do priželjkivanog revanša. Isto tako Gustafsson je uvjeren da će Jones rastaviti Teixieru bez ikakvog problema.

"Mislim da je Glover opasan borac, dobar je po svim karakteristikama i vrlo je jak u stojci, ali se ne kreće i ide previše naprijed. Također mislim da Gloveru Jonesov stil borbe ne odgovara i da će ga rastaviti čim Jones počne koristiti svoj duge ruke, pa očekujem da je Jon pobijediti“, rekao je Alexander.

U njihovom prvom susretu Gustafsson je pokazao da je bio Jonesov najteži protivnik do tada, skoro izašavši iz te borbe kao novi prvak. Pogledavši snimku, Gustafsson i dalje vjeruje da je on trebao pobijediti, a ako dođe do revanša Šveđanin najavljuje da će nokautirati krakatog Amerikanca.

"I dalje vjerujem da sam pobijedio u prvoj borbi. Priznajem da me Jon imao u četvrtoj rundi i da me usporio u zadnje dvije runde. Ovog puta neću dopustiti sucima da odluče. Sad znam što treba napraviti, planiram ga nokautirati i boli me briga ako on za to zna", rekao je samouvjereni Gustafsson, kojem sad očito samo Teixeira može pokvariti planove eventualnim iznenađenjem na UFC-u 172.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.