Hummels priznao: Low nam zabranio dodatno ponižavanje Brazila

Foto: Guliver image/Getty Images

NIJEMCI su protiv Brazila prekjučer igrali gospodski, ali su se i na terenu ponašali jednako tako. Iživljavanje i dodatno ponižavanje protivnika jednostavno nije u duhu ovog Elfa, a to je i priznao Mats Hummels, sjajni branič Borussije Dortmund.
 
''Nakon čudesnog prvog poluvremena kad smo vodili 5:0 jasno nam je rečeno da moramo ostati koncentrirani i da ih ne smijemo pokušavati još više poniziti. Morali smo ostati ozbiljni jer takvi moramo uvijek biti na travnjaku, ali isto tako morali smo i pokazati respekt prema protivniku. Vrlo je važno da nismo kroz tih 90 minuta pokušavali s nekim dodatnim potezima još više poniziti domaćina'', priznao Hummels, pa se osvrnuo i na finale protiv Argentine koje ih čeka u nedjelju:
 
''Znamo da smo među najboljim momčadima svijeta, ali u svakom susretu vam je potrebna sreća što smo mi u polufinalu i imali. Možemo sada uživati, ali ako izgubimo u finalu, ova pobjeda neće nam ništa značiti. U finalu nas očekuje potpuno drugačija utakmica, bilo je lijepo i sada moramo ostati čvrsto na zemlji.''
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.