I Splićani do rekorda u Ligi prvaka: Barcelona ih razbila 18:0!

MALONOGOMETAŠI Splita doživjeli su težak poraz na startu elitne faze Lige prvaka.

U prvom dvoboju skupine A tunrira u Laškom, aktualni prvak Barcelona je slavila s čak 18:0. Splićani su već u prvom dijelu primili 11 pogodaka, a Barcelona je iz čak 36 udaraca na gol upisala rekordnu pobjedu ove faze natjecanja. Splićani su neugodan poraz doživjeli oslabljeni odlascima ključnih igrača, Novaka, Marinovića i vratara Jukića. Pod trenerom Osibovom stvaraju novu mladu momčad. Barceloni su samo dva puta uspjeli pucati na gol! Splićani su u prvom dijelu primili 11 pogodaka,, a ukupno četiri zabio im je Brazilac Igor, dok je tri dodao Sergio Lozano.

Za Split su igrali: Josip Bilandžić, Igor Dodik, Ivan Botić, Ivica Osibov, Pjero Andrijašević, Branko Laura, Ivan Radan, Hrvoje Juras, Saša Subotić, Mladen Rožić, Andrija Bogdanović i Mate Tešija, pod vodstvom trenera Ivice Osibova.

Slovenci porazili azerbajdžanske Brazilce

U četvrtak Split igra protiv domaćina Litije, a u petak protiv Araza. Samo pobjednik skupine ide u završnicu natjecanja.

Slovenska Litija iznenadila je uvjerljivom igrom protiv Araza kojeg su pobijedili sa 5:3. Azerbajdžansku momčad čine tamošnji reprezentativci, čiju smo snažnu momčad mogli vidjeti na djelu na Euru u Hrvatskoj početkom godine, a koju između ostalih čini i niz naturaliziranih Brazilaca.

Dodajmo i da je u skupini B kragujevački Ekonomac sa 4:1 pobijedio češki Chrudim, a hrvatski reprezentativac za srpski je klub zabio već u 33. sekundi utakmice. U drugom susretu te skupine Kairat je pobijedio Slo- Matic sa 5:1 za prvo mjesto skupine. Taj se turnir igra u Kragujevcu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.