Igrači Porta: Dinamo je pokazao da s pravom igra Ligu prvaka

PORTUGALCI su bili vrlo zadovoljni predstavom na Maksimiru i uvjerljivom pobjedu.

"Bila je ovo vrlo teška i zahtjevna utakmica za nas, ali postavili smo se od prve minute kako treba i zasluženo pobijedili. Znali smo da je Maksimir teško gostovanje, moramo biti zadovoljni s tri boda koja nosimo kući", rekao je branič Lopes.

"Čestitke igračima Porta, a posebice Lucho Gonzalesu koji je odigrao fantastičnu utakmicu, a svi znamo što mu se dogodilo. Da vam budem iskren, čast mi je što mogu igrati s takvim igračem u istoj momčadi", dodao je Maicon pa nastavio:

"Ovo je važan korak u našim ovosezonskim europskim ambicijama. Pokazali smo odmah gdje pucamo, ali nemojte misliti da je ovo bila lagana utakmica. Dinamo je s pravom u Ligi prvaka, zadao nam je dosta muka".

"Pobijedili smo momčad koja više od pola godine ne zna za poraz"


Svoje mišljenje s novinarima podijelio je i Belgijac Steven Defour...

"Jako važna utakmica za nas i jako važna pobjeda. Željeli smo pobijediti Dinamo ne samo zbog otvaranja Lige prvaka već i zbog Lucha da odamo počast njegovom ocu", spremno će Defour, strijelac drugog Portovog gola.

"Sretan sam što sam zabio, bilo je efektno, preko vratara. Žao mi je jedino što je taj gol došao pomalo prekasno pa je Dinamo imao priliku izjednačiti u nekoliko navrata. Dinamo nije izgubio utakmicu pola godine, samim time ova je utakmica vrlo značajna za nas", za kraj će.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.