Iniesta: Suarez, Rakitić i Mathieu garancija su za novu i moćnu Barcelonu

Foto: Screenshot 

ANDRES INIESTA, jedan je od senatora u svlačionici katalonskog giganta i jedan od rijetkih ''preživjelih'' nakon selekcije Luisa Enriquea. Jedan od najboljih veznjaka svijeta u posljednjih desetak godina i dan danas ima povlašten status među igračima i njegova riječ ima posebnu težinu.
 
Novinarima je odgovarao na pitanja o tome što najnovija pojačanja mogu donijeti novo u igri Barcelone. Naravno, najviše je pričao o tri najzvučnija nova imena u svlačionici Barce: Suarezu, Rakitiću i najnovijoj pridošlici iz Valencije, Jeremyju Mathieu:
 
'' Suarez je u ovome trenutku bez sumnje jedan od najboljih napadača na svijetu. Našoj će momčadi pridonijeti ambicijom, sposobnošću zabijanja golova, radom i pokretljivošću. Za vezne nogometaše imati nekoga poput Suareza kojem se može dodati lopta to je sjajna stvar. Osnovno je imati napadača sposobnog zabiti, a on je jedan od najboljih potpisa ne samo za ovu sezonu već i za budućnost'' rekao je vezist Barce te je nastavio:
 
''S Ivanom sam dva dana, a s Mathieuom jedan. Svjesni smo njihovih kvaliteta i onoga što mogu napraviti za momčad. Klub je napravio ono što je bilo potrebno, znali su što nedostaje a oni su dvojica koja su došla dodati ono što će nam pomoći ostvariti ciljeve za sezonu''.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.