Jajalo i dalje u bijegu, Rijeka sprema teške sankcije

Foto: HNK Rijeka 

I DALJE nema traga Mati Jajalu koji je pobjegao s priprema Rijeke u Rovinju. Gomilaju se samo neprovjerene informacije koje mu nimalo ne idu u koristi: da je istu situaciju već isprovocirao na relaciji Siena - Koeln, da nije u Italiji, već u Aziji...

Kako god, neugodna situacija prije svih za trenera Matježa Keka, koji mora udariti posve novi okvir do jučer stabilnom europskom klubu. Odlazak Kramarića, moguće i Tomečaka te bijeg stožernog veznjaka u nepoznato, otvaraju rupe u ekipi. Unatoč dolascima Tomasova i Balaja, Rijeka će trebati nova pojačanja, čini se prije svega u veznom redu, ali i napadu.

S trenerom Matjažom Kekom i ljudima iz uprave razgovarali smo sinoć; nitko od njih nije uspio doći do Jajala. S njim u kontaktu nije ni bivši menadžer Danko Đikić.

Na Kantridi mu spremaju sankcije koje mogu biti bolne. Jajalo ima čvrst ugovor i nejasno je kako misli potpisati za drugi klub bez dopuštenja Rijeke, što je očigledno odlučio. Rijeka osim novčane kazne, može tražiti i naknadu štete nastale kršenjem odrednica iz ugovora. Nije nemoguće da kao primjer drugima dio sezone prosjedi na tribini.

Jajalo se može naći i usred arbitražnog postupka i zakomplicirati svoj radni status. Kao da stvari već nisu dovoljno komplicirane, ovim je potezom ugrozio i status u reprezentaciji kod "Nijemca" Nike Kovača.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.