Karlović u četvrtfinalu Newporta, Hewitt izbacio Pavića

Foto: Hina

ANTE PAVIĆ nije se uspio plasirati u četvrtfinale ATP turnira u Newportu, bolji od njega je u susretu 2. kola bio Australac Lleyton Hewitt sa 6:2, 6:2 nakon sat i pet minuta igre.

Pavić, koji je u glavni turnir ušao iz kvalifikacija, protiv bivšeg prvog igrača svijeta i pobjednika Wimbledona iz 2002. godine nije iskoristio niti jednu od sedam "break-lopti" koje je osigurao, dok je on sam četiri puta gubio servis, po dva u svakom setu.

Četvrtfinale je, međutim, izborio drugi nositelj Ivo Karlović pobjedom 7:5, 7:6(3) protiv Ukrajinca Sergija Stakovoskog. Karlović je u prvom setu napravio break pri rezultatu 5:5, a u drugom je Ukrajinac servirao za izjednačenje u setovima. Ipak, hrvatski tenisač se vratio i izborio tie-break u kojem je slavio sa 7:3.

U četvrtfinalu Karlovića čeka Izraelac Dudi Sela. 

Uvjerljiv poraz Delića u Stuttgartu

Mate Delić izgubio je u 1. kolu ATP turnira u Stuttgartu nakon uspješno odrađenih kvalifikacija Delić je izgubio od Kolumbijca Santiaga Giralda sa 4:6, 2:6 nakon sat i dvije minute igre.

Porazom od Giralda, 21-godišnji Delić ostao je na dvije pobjede na ATP Touru u karijeri, a obje je ostvario ove godine u Duesseldorfu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.