Košarkaš Cibone: Razmislio bih o povratku u Partizan, Grobari te tjeraju da igraš bolje

 Foto: Hina

VLADO ILIEVSKI, makedonski košarkaš Cibone, odgovarao je na pitanja navijača na službenoj stranici ABA lige.
 
"Zadovoljan sam što sam došao u Cibonu i mislim da sam se vrlo dobro snašao. Suigrači i treneri su me vrlo dobro primili i nadam se da ćemo zajedno napraviti dobar rezultat", rekao je Ilievski, koji smatra da nije realno da Cibona, branitelj naslova, izbori plasman među četiri najbolje momčadi.
 
"Bit će veoma teško doći među četiri najbolje momčadi. Bio bih veoma zadovoljan da budemo među šest i da osiguramo Europu za sljedeću sezonu."
 
Bi li se 34-godišnji Vlado vratio u Partizan, gdje je igrao dvije sezone na početku svoje karijere.
 
"Vrijeme provedeno u Partizanu će mi uvijek ostati u lijepom sjećanju bez razlike što nisam dobio pravu priliku. Tamo sam napravio veliki korak u košarkaškom smislu i to mi je puno pomoglo u mojoj karijeri. Ako bih dobio ponudu Partizana sigurno bih o njoj dobro razmislio."
 
Otkrio je i koji su mu navijači najbolji.
 
"Gdje god sam igrao, navijači su bili bitan faktor. U svim klubovima gdje sam igrao su mi ostali u lijepom sjećanju, ali ipak su navijači Partizana oni koji te svojom energijom natjeraju da igraš puno bolje od svojih mogućnosti."
 
Ilievski je za kraj ostavio mogućnost da nastupi za Makedoniju na Eurobasketu sljedeće godine, te je izjavio da mu je četvrto mjesto u Europi s reprezentacijom najveći uspjeh u karijeri.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.