Krstičević: Presudna je bila naša želja da pokažemo tko je glavni u Splitu

Mišo Krstičević blistao je od sreće nakon pobjede nad Splitom.

"Sretan sam što smo pobijedili u mom prvom gradskom derbiju. Vratio nam se trud koji smo uložili na pripremama. Zahvaljujem igračima na borbenosti i srčanosti, stvarno su prava klapa", rekao je Krstičević u uvodu.

"Presudna je bila naša želja da pokažemo tko je glavni u Splitu. Poslije svih ovih putovanja dali smo svoj maksimum, ovo je bio vrhunac koji su moji igrači mogli pružiti u ovom trenutku", istaknuo je.

U drugom poluvremenu zbog ozljede je travnjak napustio Mirko Oremuš: "Daj Bože da nije nešto puklo, još ne znam ništa".

O Interu nije želio diskutirati, iako je Torcida povicima dala do znanja što očekuje od dvoboja u četvrtak...

"Vrlo nam je važno bilo da pobijedimo u ovom dvoboju i ostanemo pri vrhu hrvatske nogometne lige. Inter je tek spektakl za publiku, za to se ne treba posebno motivirati", dodao je za kraj.

Trener gostiju Tonći Bašić bio je pak vidno razočaran...

"Jednostavno danas nismo pogodili ritam utakmice. Nismo ušli kako smo očekivali, dobili smo gol u najgore vrijeme, a to je dalo elana ovoj mladoj momčadi Hajduka da utakmicu odradi na najviši mogući način", rekao je Bašić.

"U drugom poluvremenu pokušali smo izmjenama dobiti na ritmu, no nismo uspjeli. Kao što protiv Rijeke nismo poletjeli, tako ni sada nećemo pasti. Pripremamo se za Slaven  namjeravamo pokazati svoju kvalitetu...

Ne bi rekao da me Hajduk iznenadio. Osjetilo se da nismo pravi. Želim Bijelima puno sreće u dvobojima protiv milanskog Intera", dodao je na kraju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.