Lima: U Hajduku sam naučio što znači Dinamo

Foto: Nenad Dugi / Cropix

RUBEN LIMA i službeno je predstavljen kao novi igrač zagrebačkog Dinama.

>>> Doznajemo: Zdravko Mamić utješio uplakanog hajdukovca s 300 tisuća eura godišnje!

Portugalac koji je prošle sezone imao čast nositi kapetansku traku Hajduka novi je igrač u modroj svlačionici. Lima je pojačao konkurenciju na lijevom boku gdje će uskočiti između Ibaneza i Pivarića, od kojih bi jedan sada mogao potražiti priliku i izvan Maksimira.

23-godišnji Lima je stigao bez odštete, a potpisao je s Dinamom ugovor na četiri godine za oko 300 tisuća eura po sezoni.

"Sretan sam što sam se dogovorio s Dinamom i došao u Zagreb. Posljednjih godina sam igrao u Hajduku i dobro znam što Dinamo znači odnosno kakvi su ciljevi kluba te sam uvjeren kako mogu pomoći. Modri imaju odličnu momčad i znam da je jaka konkurencija na svim pozicijama, tako i na mojoj, ali vjerujem i sebe i da se mogu izboriti za minutažu", prenosi službena stranica kluba Limine riječi.

Odmah se svidio i treneru Kruni Jurčiću, kojemu je rekao kako će igrati gdje god on želi, pa i kao golman.

"Doveli smo kvalitetnog igrača, stranca koji je već bio u Hrvatskoj, razumije jezik i snalazi se ovdje. Pravi je igrač koji će pojačati konkurenciju u momčadi i donijeti kvalitetu", rekao je Jurčić i dodao kako dolazak Portugalca ne znači prodaju drugih: "Imamo tri igrača za tu poziciju i ukoliko dođe ponuda koja zadovoljava klub, razgovarat ćemo o odlasku".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.