MWP je divljački MVP: "Harden je odglumio da sam ga udario!"

NEMA kraja drskosti Mette World Peacea poznatijeg kao Ron Artest. Uoči 1. utakmice polufinala Zapadne konferencije NBA, košarkaš LA Lakersa izjavio je da je James Harden odglumio njegovo udaranje laktom u utakmici pred kraj regularnog dijela sezone.

Podsjetimo, World Peace je u toj utakmici između Lakersa i Oklahome City Thundera, nakon svog zakucavanja divljački laktom u glavu opalio najboljeg šestog igrača NBA lige Jamesa Hardena. Ovaj je zaradio potres mozga i izbivanje s parketa na nekoliko utakmica, a World Peace sedam utakmica suspenzije.

Metta World Peace tvrdi da je James Harden odglumio udarac laktom, zbog kojeg je dobio potres mozga MWP je za divljački nasrtaj kažnjen sa sedam utakmica suspenzije

Nakon svega toga,a prije prve utakmice konferencijskog polufinala, MWP je izjavio nešto nevjerojatno čak i za divljaka njegovog kalibra:


"Neće biti rukovanja između mene i Hardena, jer se ja ne rukujem sa zamjenama. Uostalom, on me u onoj spornoj utakmici nadmudrio. Osjetio je da su moje emocije uzavrele, namjerno je dotrčao iza mene, postavio se i kada sam ja zamahnuo - pao!" bile su riječi World Peacea novinaru američke TV postaje TNT.

Thunder je imao odgovor za ovakav bezobrazluk igrača Lakersa. Oklahoma je u prvoj utakmici polufinala pobijedila s čak 29 razlike (119:90) i jasno dala do znanja Lakersima da se ne šale. Druga utakmica igra se u srijedu, a domaćin je još jednom Oklahoma City.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.