Mamić uoči dvoboja protiv Čornomoreca: Hajduk je prioritet!

Foto: Facebook/Dinamo

TRENER Dinama Zoran Mamić najavio je utakmicu protiv Čornomoreca u sklopu 5. kola Europa lige.

"Pred nama je utakmica koja za nas u natjecateljskom smislu znači manje nego domaćinima, no unatoč tome želimo odigrati utakmicu na najbolji mogući način i popraviti dojam koji je do sada bio poprilično loš što se tiče europskih nastupa", rekao je Mamić.

"Nakon što smo izgubili priliku za prezimljavanje onda su nam apsolutni prioritet utakmice s Hajdukom - u prvenstvu i Kupu. Hajduk je naš najveći rival i želimo dobiti te utakmice. Ipak, ponavljam da želimo u Europi pokazati kako nismo tako loši kao što bi rezultati pokazali. Svaka utakmica diže rejting kluba, nosi financijsku korist i diže nam koeficijent koji nas prati sljedećih pet godina tako da želimo biti što bolji unatoč tome što Hajduku dajemo prioritet", napomenuo je Mamić, a prenosi službena stranica Dinama.

"Želimo uzeti sva tri boda"

Zvonko Pamić najavio je prvu pobjedu.

"Nemamo više šansi za prolaz, ali svejedno smo došli ovdje odigrati dobru utakmicu. Nismo bili "pravi" u Europi, no želimo uzeti sva tri boda i tako popraviti dojam", za kraj će veznjak Modrih.

Napomenimo kako su Modri odradili posljednji trening uoči dvoboja protiv Čornomoreca, koji je na rasporedu u četvrtak u 21 sat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.