Medvjedi love posljednju pobjedu u 2013., a navijači rekorde!

Foto: Hina

HOKEJAŠI Medveščaka večeras u 17:30 sati igraju protiv Vitjaza u sklopu "Arena Ice Fevera". Medvjede je u prvoj utakmici razbio moskovski Dinamo s uvjerljivih 5:0, a napadač Matt Murley iskreno je poručio:

"To nije bila naša večer".

"Nedostajalo nam je straha protiv Dinama"

S njim se složio i Charles Linglet:


"Znali smo da nam u goste dolazi jedna od najjačih momčadi lige, znali smo njihovu povijest, da su dvaput osvajali prvenstvo, da su nas pobijedili u Moskvi. Kada igraš protiv tako jakih momčadi, obično se bojiš da ne izgubiš s velikom razlikom i želiš se dokazati. Možda nam je nedostajalo tog straha protiv Dinama. Nadam se da ćemo dobiti još jednu šansu da se sretnemo s njima ove sezone u doigravanju. Volio bih to, da dokažemo da se možemo natjecati s njima. Dinamo Moskva je sasvim drukčija momčad od svih ostalih KHL timova. Međusobno se podržavaju, igra im je odlična, ne propuštaju svoje prilike niti ih dozvoljavaju drugima. Od takvih momčadi možemo puno toga naučiti", poručio je Linglet za službenu stranicu kluba.

"Protiv Vitjaza cilj će nam biti pobjeda"

Pred Medvjedima je prilika da se iskupe zbog poraza od Dinama. Osim toga, dok će se oni boriti protiv Vitjaza, navijači Medveščaka pokušat će srušiti dva rekorda - Pokušat će napraviti vremenski najduži navijački val. Najduži ikad izveden trajao je šest minuta i 54 sekunde. Uz pomoć navijačica pokušat će se srušiti i rekord u najmasovnijem ženskom skandiranju između dviju polovica Arene Zagreb s poznatima Zig Zag Medveščak!

"Protiv Vitjaza glavni cilj će nam biti pobjeda. Moramo biti fokusirani samo na tu utakmicu, moramo odigrati pametno i više pucati na gol", za kraj će Murley.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.