Medvjedi s osam komada ispratili Čehe iz Ledene!

HOKEJAŠI Medveščaka slavili su u svojoj 200. utakmici u EBEL ligi protiv Znojma s 8:4. Pobjedom su Medvjedi nastavili sjajnu seriju budući da im je ovo sedmi trijumf zaredom, a u posljednjih pet utakmica postigli su 28 golova.

Nakon pet minuta igre Adam Miller je na dodavanje Nathana Perkovicha doveo Medvjede u vodstvo. Samo 30-ak sekundi kasnije bilo je 1:1. David Bartos je svladao Roberta Kristana.

Medveščak je s igračem manje (isključen Kyle Greentree) poveo 2:1 u 10. minuti. Strijelac je bio Adam Naglich, a na 3:1 povisio je Greentree. Pred sam kraj prve trećine Petr Beranek je vratio goste u igru.

Sertich postigao gol u svojoj 200. utakmici u EBEL-u

Sedam minuta se čekalo na prvi gol u drugoj trećini. Na asistenciju Dustina Jefreya svoj drugi gol postigao je Greentree. Pet minuta kasnije na 4:3 je smanjio Bartos, a Kim Stromberg je izjednačio u 36. minuti. Vodstvo Medvjedima vratio je Perković u posljednjim trenucima druge trećine.

Odlično su Medvjedi otvorili posljednju trećinu. Dustin Jeffrey, NHL pojačanje, je zabio s igračem više za 6:4. Na 7:4 povisio je Serthich u 200. nastupu za Medveščak u EBEL-u. Nakon velike pogreške gostujućeg vratara Dario Kostovic je postavio konačan rezultat.

Jeffrey: Momčad je odlična, sjajno se slažemo

"Pokušavamo igrati sve bolje svaku utakmicu, danas nismo igrali naš najbolji hokej u prve dvije trećine i igrali smo tada vrlo tijesnu utakmicu. Međutim, kao što smo pokazali u posljednja dva-tri tjedna, ekipa smo koja pobjeđuje u trećim trećinama, a to smo učinili i ovdje pa smo stoga i dobili utakmicu", rekao je nakon utakmice Kanađanin Jeffrey i nahvalio suigrače.

 "Momčadski smo igrali odlično, a mi se u prvoj napadačkoj liniji stvarno sjajno slažemo. Igramo sve bolje napadački te zabijamo sve više golova i ostvarujemo mnogo bodova."

Jeffrey, koji je protiv Znojma postigao jedan pogodak i imao četiri asistencije, najavio je sljedeće utakmice Medveščaka.
 
"Imamo još dvije utakmice prije reprezentativne pauze i želimo ih iskoristiti na najbolji mogući način, tako da ćemo dati sve od sebe u njima, a pogotovo u petak kada nas kod kuće očekuje važan okršaj i sva koncentracija sada seli na njega."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.