Menadžer otkrio ostaje li Kalinić u Fiorentini

Foto: Getty Images / Guliver Image

EUROPSKI klubovi otimaju se za hrvatske nogometašu u prijelaznom roku. Marko Pjaca, Nikola Kalinić, Mateo Kovačić, Milan Badelj, Vedran Ćorluka, Marko Rog, Ante Ćorić samo se neki koje u svojim redovima žele vidjeti velikani iz liga petice.

Kalinićev menadžer, Tomislav Erceg, govorio je za Radio Blu najprije o napadaču Fiorentine i njegovoj budućnosti, ali i o Pjaci te Ćorluki.

"Normalno je da se klubovi interesiraju za Kalinića, koji je odigrao sjajno prošle sezone u Serie A, kao i na Europskom prvenstvu, na kojem je zabio protiv Španjolske. Međutim, Fiorentina ga ne želi pustiti osim neke ponude od 20-25 milijuna eura, a i Nikola želi ostati u Firenzi", rekao je Erceg, čiji igrač ima ugovor s Fiorentinom do 30. lipnja 2019. godine.

"Pjaca će postati veliki igrač"

A, nakon toga je na red došao i Dinamov biser kojeg love Juventus i Milan, ali i Borussia Dortmund.

"Pjaca je nevjerojatan talent i postat će veliki igrač. Ima svega 21 godinu, a na Europskom prvenstvu u Francuskoj pokazao je velike stvari. Sigurno će otići u neki od najvećih klubova, koji će morati dobro platiti za njega", smatra Erceg.

"Ćorluka može igrati u najjačim momčadima"

Vedran Ćorluka odigrao je fantastično na Euru, nakon čega se spominjala mogućnost odlaska u Bayern Munchen. Međutim, njemački prvak ne želi platiti 11 milijuna, koliko traži moskovski Lokomotiv. A, sada se u igru uključila i Fiorentina.

"Ćorluka je doista jedan sjajan igrač, koji može igrati u bilo kojoj europskoj momčadi. Šteta je što igra u Rusiji, jer zaslužuje biti u nekoj od najjačih ekipa. Sigurno da bi bio odličan za Fiorentinu, iako prvi put čujem za spomenutu mogućnost", zaključio je Erceg.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.