Mighty Mouse polugom obranio titulu, Lawler ekspresno nokautirao high kickom!

Foto: Fight Site

U NOĆI sa subote na nedjelju Seattle ugostio je posljednji UFC-ov event iz FOX serije, a u glavnom meču večeri Demetrious Johnson uspio je obraniti svoju titulu prvaka u muha kategoriji. Mighty Mouse pokazao je da opravdano nosi pojas prvaka nakon prilično teškog meča protiv Johna Morage, koji ima prilično visok postotak završavanja mečeva prekidom, pogotovo kad se uzme u obzir o kojoj se kategoriji radi. Umalo je Moraga i slavio tehničkim nokautom tijekom četvrte runde.

U jednom navratu sjajno je pogodio Johnsona, ali on se nekako uspio vrlo brzo pribrati i nastaviti borbu. Na kraju je Mighty Mouse slavio prekidom po prvi puta otkad je karijeru nastavio u UFC-u zahvaljujući poluzi koju je izveo nešto malo više do minutu prije kraja meča koji je trajao pet rundi. Meč kojem se većina najviše radovala na ovom eventu je bio okršaj između Jakea Ellenbergera i Roryja MacDonalda, ali teško da bi se moglo reći kako su ispunili očekivanja. Oba borca prilično su taktizirala, nisu se upuštali u neke atraktivnije razmjene, a suci su nakon odrađene tri runde prednost dali nešto aktivnijem i preciznijem MacDonaldu.

No, zato se publika u meču prije njih digla na noge. Robbie Lawler slavio je nakon svega 24 sekunde borbe zahvaljujući high kicku koji je izveo i precizno pogodio Bobbyja Voelkera koji se u krivom trenutku čak malo i pognuo te time olakšao posao Robbieju. Spomenimo također da su se na pobjedničke staze vratili Liz Carmouche i Melvin Guillard koji su oboje slavili prekidima u drugoj rundi, a Melvin je bio posebno efektan.

UFC on FOX 8 rezultati:

Demetrious Johnson def. John Moraga - Submission (poluga na ruci, R5 3:43)
Rory MacDonald def. Jake Ellenberger - jednoglasna sudačka odluka
Robbie Lawler def. Bobby Voelker - KO (Kick, R 0:24)
Liz Carmouche def. Jessica Andrade - TKO (Strikes, 2R 3:57)
Jorge Masvidal def. Michael Chiesa - Submission (D'Arce gušenje, 2R 4:59)
Danny Castillo def. Tim Means - jednoglasna sudačka odluka
Melvin Guillard def. Mac Danzig - KO (Punches, 2R 2:47)
Daron Cruickshank def. Yves Edwards - podijeljena sudačka odluka
Ed Herman def. Trevor Smith - podijeljena sudačka odluka
Germain de Randamie def. Julie Kedzie - podijeljena sudačka odluka
Justin Salas def. Aaron Riley - podijeljena sudačka odluka
Yaotzin Meza def. John Albert - Submission (RNC, 2R 2:49)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.