Migliore i službeno raskinuo s Dinamom, Zoki Mamić: Krešić je jedini Hrvat kojeg pratimo

Foto: Cropix / D. Krajač

PABLO MIGLIORE nakon afere "sin na treningu" i ispovijedi argentinskim medijima u kojoj je odlazak iz Dinama objasnio nostalgijom i prije svega  označio - dobrom odlukom i službeno je raskinuo odnos sa zagrebačkim klubom. 

"GNK Dinamo i Pablo Migliore sporazumno su raskinuli ugovor i argentinski vratar više nije dio svlačionice Modrih", izvijestili su iz Dinama.

Migliore je u Dinamo stigao ovoga ljeta i branio je u svega četiri službene utakmice, nakon čega je zbog nediscipline najprije kažnjen i suspendiran, a potom i potpuno odstranjen iz kluba, tvrde u klubu. Migliore tvrdi da je odluka ipak njegova, ali Dinamu ništa ne zamjera.

Modri su ostali na dva domaća vratara, Oliveru Zeleniki i Marku Mikuliću, a čeka se iskusno pojačanje na "jedinici".

"Danas smo potpisali raskid ugovora i kroz sljedećih par dana se vraća u Argentinu. Uvijek su dozvoljene pogreške, u svakom poslu pa tako i u nogometu. Migliore je uvelike sudjelovao u osvajanju trofeja, pokazao se kao dobar golman, a ovo što se dogodilo moramo respektirati i idemo dalje. Pojačanja? Radimo intenzivno na dovođenju novog vratara, a Krešić je jedini Hrvat od onih koje pratimo", rekao je sportski direktor Zoran Mamić.

Reprezentativac Dario Krešić nema ništa protiv selidbe u Maksimir, no puno se toga pita čelnike moskovskog Lokomotiva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.