Mirallas: Rekao sam Jelaviću da se ne nada pobjedi na Maksimiru

Foto: Getty images

DESET dana uoči odlučujućeg kvalifikacijskog dvoboja između Hrvatske i Belgije na Maksimiru, oglasio se sjajni veznjak Evertona Kevin Mirallas.

"Jesam li pričao o utakmici s Jelavićem? Jesam jednom, ali vrlo kratko. Rekao mi je kako je to vrlo važna utakmica za njih i kako jednostavno moraju pobijediti, međutim ja sam mu odgovorio kako se ne mora nadati bodovima jer smo puno bolja momčad", rekao je.

"I nama je ta utakmica vrlo važna jer u nju ulazimo neoptrećeno, a u slučaju poraza, protiv Walesa bi onda bili pod velikim pritiskom jer bi pobjeda bila imperativ", dodao je Mirallas.

"Naravno da razmišljam o Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Vrlo sam uzbuđen i ne prođe ni dan da ne zamišljam kakav će to užitak biti. Ne želim ni pomisliti da bi ga mogli nekako propustiti".

U posljednje vrijeme Mirallas slovi kao joker Marca Wilmotsa...

"Ne smeta posebno što sam izgubio mjesto u prvoj momčadi. Protiv Škotske sam ušao posljednjih 10 minuta i dao sve što sam mogao. Ja sam u službi ove ekipe i neovisno koliko igrao moram maksimalno pridonijeti zajedničkom uspjehu", za kraj će.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.