Modrić je na 90 posto, otečen mu je dio kojim udara loptu

 Foto: Hina

LUKA MODRIĆ preskočio je, prema dogovoru s liječnicima i izbornikom, sinoćnji trening reprezentacije u kampu Tivoli u Brazilu.

"Ozljede svih igrača su sanirane, jedino Luka još nije počeo trenirati, još nije spreman", otkrio je novinarima doktor Boris Nemec.

Ipak, Nemec smatra kako će Modrić biti spreman za Kamerun.

"Velika je vjerojatnost da će zaigrati u Manausu, veća od 90 posto. Terapija je uobičajena, oblozi i razgibavanje, ali ne smijemo ga forsirati. Otečen mu je baš obaj dio kojim udara loptu. 

Dobra vijest je da je trenirao Danijel Pranjić koji će sigurno konkurirati za utakmicu.

Selidba u Manaus donosi i prilagodbu na teške klimatske uvjete. Vlaga, vrućina, ali i komarci čekaju Hrvatsku u prašumi. Talijani i Englezi otvorili su natjecanje na Amazonia Areni i kažu da su skoro halucinirali i padali u nesvjest.

"Za komarce ćemo koristiti sprejeve, tablete igrači nisu pili jer ih ne preporučamo. Što se uvjeta u Mansusu tiče, na to smo spremni, znamo što nas čeka. Koristili smo posebnu saunu za pripremu, no igračima će biti jako teško disati i treba biti oprezan", poruka je šefa Kovačeve liječničke službe. 

U međuvremenu, primamo i novre vijesti iz kampa Kameruna, gdje liječnici nastoje sanirati koljeno Eto'a. Izbornik Finke poručuje samo jedno: Isto mi je kao i Kovaču. Imam nula bodova i zato uoči naše utakmice nemamo što pričati. Sve se zna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.