Mourinho izdiktirao sastav za Borussiju, Modrić propušta prvu utakmicu polufinala Lige prvaka

Foto: Screenshot; Facebook.com/Realmadrid

"DIEGO LOPEZ, Ramos, Varane, Pepe, Coentrao, Xabi Alonso, Khedira, Di Maria, Özil, Cristiano Ronaldo i Higuain", ovo su igrači čija je imena na današnjoj konferenciji za novinare izdiktirao Jose Mourinho, a koji će u srijedu zaigrati od prve minute u polufinalnom okršaju Lige prvaka protiv Borussije Dortmund.

Modrić trenirao odvojeno, sigurno propušta utakmicu u Dortmundu

Luka Modrić prvi dio treninga odradio je zajedno sa suigračima, a kasnije je radio odvojeno i sasvim sigurno neće nastupiti kako se ozljeda bedrenog mišića desne noge ne bi pogoršala. Mourinho je najavio dvoboj protiv aktualnog njemačkog prvaka s riječima: "Bit će to težak meč, Borussia je strašna momčad protiv koje smo ove sezone najteže igrali", rekao je Portugalac, koji nije htio previše komentirati je li odlazak Marija Götzea u Bayern demoralizirao Borussiju.

"Ne znam kako se Götze ponaša, ne znam njegov mentalni sklop, stoga ne znam hoće li to utjecati na situaciju u svlačionici Borussije. Ne znam hoće li imati pozitivne ili negativne učinke", poručio je Mou i zatim nadodao:

"Klopp je odličan trener koji zna podignuti svoju momčad. On je uvijek iskren i pošten. Pročitao sam da se itekako pripremao za ovu utakmicu i stoga očekujem totalnu ofenzivu Borussije", rekao je.

"Nadam se da će nas sreća pomaziti"


Realu je ovo treće uzastopno polufinale Lige prvaka i Mourinho se nada kako će ovog puta njegova momčad imati sreće da dođe do naslova.

"Bitno je samo da moji igrači ne budu pod velikim opterećenjem. Ako ćemo igrati opušteno kao što smo igrali protiv Uniteda i Galatasarayja, onda sam siguran da ćemo proći u finale. Koga tamo želim? Meni je svejedno. Neću se zamarati. Barcelona ili Bayern, meni je svejedno. Želim da danas odigraju fantastičnu utakmicu", objasnio je trener Reala, koji nije propustio napomenuti:

"Znate, moji igrači nisu imali sreće unazad nekoliko sezona u Ligi prvaka i nadam se da će nam se sada sreća napokon osmjehnuti. Nitko ne želi završiti drugi ili treći, stoga sam siguran kako ćemo dati sve od sebe da uzmemo naslov ove godine", za kraj će Mou.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.