"Nisam lijep, pa sam lud": Ovo je novi Dinamov golman

Foto: Damir Krajač / Cropix

U SVJETLUCAVOM sakou, koji se zajedno s njegovim prstenjem, dijamantnim naušnicama i lančićima, dodatno sjajio na suncu što je konačno obasjalo Zagreb, na maksimirskoj travi predstavio se Pablo Migliore.

Da Mamićev Dinamo ima navijača, rekli bi "ovo je igrač kojeg će tribine voljeti"

Na prvi pogled uživo, bez video-erotskog, pa čak i kad bi bili lišeni saznanja da je u Zagreb sletio iz argentinske tamnice u kojoj je gulio četiri mjeseca, vidi se kako Pablo spada u specifičnu sortu golmana-luđaka i da mu nadimak Loco pristaje kao saliven.

Znate već, kaže se kako su golmani "najposebniji" od svih nogometaša, a ima i onih među njima koji strše po tim karakteristikama. E pa, Migliore je jedan od njih i da tribine Mamićevog Dinama ne zjape prazne (osim kada su ulaznice po kunu i kada dolazi Real) , napisali bi "ovo je igrač koji će se im se svidjeti".

Prugasto odijelo zamijenio sjajnim

Tom "Locu", dodali bi i "Fachero" - kicoš, šminker, jer vidljivo je da se Pablo voli lickati. Osim nakita iz uvoda, Migliore strši i po irokezici, te desecima tetovaža kojima je ukrasio tijelo.

"Već odavno sam htio doći u Dinamo i zato sam jako sretan. Grad sam za sada vidio puno više preko interneta nego uživo, jer sam cijelo vrijeme od dolaska proveo na stadionu i moram priznati da su me impresionirale svježe obnovljene klupske prostorije i svlačionice, u kojima sam upravo bio" prvi su Miglioreovi dojmovi nakon što je prošao liječnički pregled i potpisao trogodišnji ugovor s Dinamom.


"Lucho mi je iz Miamija poručio da dođem, a u zatvor se više ne vraćam"


Kao i Dinamov Argentinac koji ga očekuje, Migliore je navijač i bivši igrač Boca Juniorsa, pa je logično kako se prije dolaska u Zagreb, kod sugrađanina interesirao o novom klubu i gradu:

"Naravno da sam ga zvao. Ibanez mi je iz Miamija, gdje je upravo na odmoru, poručio da dođem i kako su ovo pravi grad i klub za mene."

Za ljude je i zatvor, u kojem je Migliore upravo bio, ali u to mjesto i na tu temu on više ne bi, nakon što se jamčevinom od preko 70 tisuća eura izbavio tamnovanja zbog odbačene sumnje da je asistirao ubojici u bijegu:

"Nakon plaćanja kaucije i puštanja iz pritvora, zatvor je za mene gotova tema, o kojoj više ne razmišljam."

Idemo na veselije teme, zašto nadimak Loco?

"Tako su me prozvali jer radim smiješne face. Nisam lijep, pa moram praviti face, hahaha."

One dame koje su bile s Vama pod tušem, čini se da ne misle kako ste za baciti?

"Vidjeli ste taj video? Vidio sam ga i ja, hahaha! Prepuštam svakome da to ocijeni onako kako želi."

U Dinamu vas ocjenjuju kao lidera mlade momčadi?

"Da, osjećam se kao vođa, bio sam kapetan u San Lorenzu i na terenu želim pomoći mladi suigračima."

Ima li simbolike u odabiru dresa s brojem 22?

"Uzeo sam taj broj, zato što njime u Argentini obilježavaju luđake."

Od brojnih tetovaža na tijelu, posebno u oči upada Bocina legenda Martin Palermo na ramenu?

"Palerma sam tetovirao jer mi je najbolji prijatelj." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.