Nishikori obranio naslov u Barceloni, Kerber uzela peti WTA naslov u karijeri

Foto: Hina

JAPANAC Kei Nishikori obranio je naslov pobjednika na ATP turniru u Barceloni, prvi je nositelj u finalu nadigrao Španjolca Pabla Andujara sa 6:4, 6:4.

Nishikoriju je ovo deveti osvojeni turnir u karijeri, a drugi ove godine. Ranije je po treći put zaredom slavio u Memphisu.

Kei Nishikori (Jap/1) - Pablo Andujar (Špa) 6-4, 6-4

Garcia-Lopez osvojio Bukurešt

Španjolac Guillermo Garcia-Lopez pobjednik je ATP teniskog turnira u Bukureštu nakon što je u finalu pobijedio Čeha Jirija Veselyja 7:6 (5), 7:6 (11).

Španjolcu je to peti naslov u karijeri, te drugi ove godine nakon što pobijedio i u Zagrebu. Za 21-godišnjeg Čeha ovo je bilo drugo ATP finale u karijeri i to drugo ove godine. Na početku godine je slavio u Aucklandu.

Pobjedom protiv Veselyja, 31-godišnji Garcia-Lopez je postao prvi pobjednik na turniru u Bukureštu stariji od 30 godina nakon 2010. kada je to uspjelo Juanu Ignaciju Cheli. Argentinac je slavio sa 30 godina i sedam mjeseci.

Kerber bolja od Wozniacki

Njemica Angelique Kerber pobjednica je WTA turnira tenisačica u Stuttgartu, ona je u finalu nadigrala Dankinju Caroline Wozniacki sa 3-6, 6-1, 7-5.

Kerber je do svog drugog naslova ove godine, slavila je i prije dva tjedna u Charlestonu, stigla velikim preokretom u trećem setu u kojemu je zaostatak od 3-5 pretvorila u pobjedu 7-5.

Ukupno je ovo peti osvojeni WTA naslov za 27-godišnju Njemicu u karijeri.

FINALE:

Angelique Kerber (Njem) - Caroline Wozniacki (Dan/4) 3-6, 6-1, 7-5

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.