Novi Čileanac na Maksimiru: Pogledajte kako "vara" Dinamovo pojačanje!

SAMO nekoliko trenutaka nakon što je Dinamo pobjedom u Mariboru osigurao drugu uzastopnu sezonu u Ligi prvaka, otkriveno je novo pojačanje Modrih.

Čileanski branič Bryan Carrasco dogovorio je dolazak na Maksimir na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa cijelog ugovora, ukoliko zadovolji ukus Zdravka Mamića.

Carrasco igra na desnom beku, ali može se prilagoditi igri na lijevoj strani. Ima 21 godinu i devet nastupa uz tri gola za mladu reprezentaciju Čilea. Ove je sezone već odigrao 15 utakmica u domaćim natjecanjima sa svojim klubom Audax Italiano, zabio je dva gola i jednom asistirao.

Čileanskim medijima već je otkrio da odlazi u Hrvatsku kako bi igrao Ligu prvaka. "Želio sam igrati u Europi. Znam da se tamo mogu razviti i napredovati kao igrač. Moram proslaviti ime Audax Italiana i Čilea", rekao je mladi igrač.

"Zahvalan sam svom klubu na svemu što mi je dao. U ovom sam klubu trenirao i bio sretan što sam ovdje dobio priliku igrati", rekao je Carrasco, koji je drugi Čileanac na Maksimiru nakon Pedra Moralesa.

Inače, Carrasco je, osim kao talentirani igrač, postao poznat širom svijeta nakon jednog jako lošeg lažiranja prekršaja. Tijekom susreta Ekvadora i Čilea novi je igrač Dinama sam sebe udario u lice rukom suparničkog igrača pokušavši iznuditi faul.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.