Osijek ostao bez trenera: Ivo Šušak uzeo šest mjeseci pauze

Foto: NK Zagreb

NOGOMETNI klub Osijek ostao je bez trenera. Ivo Šušak, koji je spasio Osijek od ispadanja odlučio je uzeti šestomjesečnu pauzu od nogometa i otići na odmor.
 
Podsjetimo, Šušak je preuzeo momčad u veljači kad je Osijek bio prikovan na dno ljestvice, no iskusni strateg uspio je u misiji i Osijek je ostao prvoligaš.
 
Ipak, stres je bio ogroman, a mogućnost odlaska Šušak je najavio već u nedjelju nakon pobjede nad Slavenom u posljednjem kolu.
 
''Previše je sve skupa bilo stresno, preuzeo sam momčad koja je bila posljednja na tablici i zaista nije bilo nimalo lako. Jako smo dobro krenuli, međutim, sreća nam je potom okrenula leđa u nekim susretima kada smo ostajali bez bodova, uglavnom u samoj završnici i uslijedio je ovako neizvjestan i dramatičan finiš sezone. Nakratko idem kući u Zagreb jer me zajedno s ostalim trenerima Prve i Druge lige očekuje obvezni seminar HNS-a, no za dan-dva sam ponovno u Osijeku, pa ću sjesti s ljudima u Klubu i vidjeti što će biti dalje. Ugovor imam do kraja šestog mjeseca, a sada ne mogu reći ništa više od toga. Znat ćemo idućih dana, kada obavimo razgovore, zaključio je iskusni strateg koji je i u svom trećem mandatu na klupi bijelo-plavih ispunio klupska i navijačka očekivanja", izjavio je tada Šušak.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.