Osvojite ulaznice za finale Drift Challangea u Mičevcu: Provjerite tko su najbolji drifteri u regiji!

ZATVARANJE sezone 2012 donosi nam Croatian Drift Challenge Finale!!!!

U nedjelju 30.09.2012. održat će se posljednja ovogodišnja utrka Hrvatskog prvenstva u Driftu. Takozvano Finale donijet će nam mnogo uzbudljivih borbi u kojima će mnogi vozači pokušati odnijeti titulu ukupnog pobjednika CDC prvenstva 2012. godine.

Nakon Kvalifikacija, šesnaest najbolje plasiranih vozača natjecat će se u žestokoj konkurenciji kako bi došli do finala i osvojili svoje mjesto na postolju i tako prikupili dragocjene bodove.

Za pokal zadnje utrke prvenstva i također za ukupnog pobjednika CDC-a, boriti će se drifteri iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Italije, i Bosne i Hercegovine.

Brojni gledatelji moći će isprobati zašto je DRIFT trenutno jedan od najpopularnijih auto sportova na svijetu jer će se nuditi i DRIFT TAXI vožnja s natjecateljima.

Posjetitelji će moći uživati u atraktivnim hostesama, izloženim tuniranim automobilima ili potražiti osvježenje u ponudi jela i pića.

Prva tri čitatelja koja pošalju poruku "NAGRADNA IGRA INDEX" u inbox službene stranice CDC-a  osvajaju slobodan cjelodnevni ulaz na event!

Dobitnici ulaznice mogu pokupiti na ulazu ORYX centra u Mičevcu.

Cijena ulaznice 30 kn
Ulaz otvoren od 09:00 h

Očekujemo vas na ORYX centru 30.09.2012. u Mičevcu!!!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.