Otkrivamo nove mečeve za sjajni FFC 4 u Zadru!

Foto: Fightsite

FINAL FIGHT Championship nastavlja sa svojom velikom serijom evenata već 10. svibnja u Zadru, a ovog puta ekskluzivno otkrivamo ostale mečeve koji će se održati u velebnoj dvorani Višnjik, koja također nosi naziv po jednom od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena Krešimiru Ćosiću.

FFC 4 i ovog će puta svojim gledateljima u dvorani i pred TV ekranima uz produkciju na vrhunskoj razini pružiti priliku da uživaju u fantastičnim mečevima, a usudili bismo se reći da popis borbi ovog puta zvuči još bolje, pa se možemo nadati novim atraktivnim udarcima, zahvatima i nokautima.

Maro Perak, Denis Stojnić i Jason Jones još uvijek čekaju svoje protivnike, oni bi javnosti trebali biti otkriveni tijekom sljedećih dana, no zato je ostatak popis borbi u potpunosti kompletiran.

O odličnim mečevima Brestovac VS Duut, Trušček VS Bakočević i Bajić VS Zoraj već smo pisali ovog tjedna, a sad vam ekskluzivno otkrivamo tko će još nastupati na sjajnom FFC-u 4.

Borba koja će definitivno oduševiti fanove K-1 borbi je ona između iskusnog Hrvata Zorana Majkića kojem će na drugoj strani biti vrlo mlad, ali zato iznimno opasan Surinamac Jason Wilnis koji je publiku u Zagrebu na nedavno održanom K-1 World Grand Prix Finalu šokirao brutalnim nokautom u meču protiv Splićanina Tonija Milanovića. Radi se o posljednjem It's Showtimeov prvaku koji je prestižnu titulu osvojio u brazilskom Sao Paulu na zadnjoj priredbi nizozemske promocije. Wilnis je uskočio umjesto Sahaka Parparyana i dobio priliku boriti se za naslov. Priliku je objeručke prihvatio i nemilosrdnim low kickovima tom je prilikom zaustavio Alexsandra Perreiru i okitio se cijenjenim naslovom. S druge strane Riječanin Zoran Majkić iza sebe ima preko odrađenih 60 borbi, uključujući amaterske i profesionalne mečeve, pa nitko ne sumnja da će njih dvoje prirediti pravi spektakl u ringu.

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca, Antun Račić, krajem prošle godine u Dubrovniku je pred domaćom publikom ubilježio 11. pobjedu u svojoj karijeri kada je polugom svladao Talijana Cristiana Bindu i time mu se osvetio za poraz koji mu je nanio još početkom 2010. godine. Ovog puta Račić će na drugoj strani imati iskusnog Slovenca Bojana "Želvu" Košednara koji je veliki dio svoje karijere odradio u slovenskoj organizaciji WFC, ali može se pohvaliti i nastupima u nekim iznimno uglednim MMA organizacijama diljem svijeta kao što su japanski Sengoku, engleski Cage Warriors Fighting Championship i poljski KSW, a borio se s vrhunskim imenima poput bivšeg člana UFC-a, Strikeforcea i Bellatora Paul Daley, Poljak Marcin Held i Maciej Gorski, Brazilac Fabricio Nascimento i japanski borac iz Deepa i Sengokua Kazunori Yokota.

U uvodnim borbama MMA fanovi imat će priliku uživati i u dva odlična hrvatska okršaja. U FFC-ovom ringu naći će se jedan od najboljih MMA boraca Marko Lukačić koji nastupa za zadarski klub Bandog, a suparnik će mu biti Antonio Mijatović iz zagrebačkog kluba UFK Ban.

Prvak hrvatske MMA lige za 2012. godinu, David Vasić, imat će priliku još jednom potvrditi svoje ime zahvaljujući pruženoj prilici od strane FFC-a da se na velikoj sceni bori s ponajboljim hrvatskim parterašem Lukom Jelčićem. Radi se o majstoru brazilske jiu jitse koji je svoje vještine kalio u timu Igora Pokrajca, kao i na treninzima s popularnom braćom Diaz. Ozljeda ga je spriječila u pohodu na hrvatsku MMA ligu, a s nestrpljenjem  iščekujemo nastavak  njegove karijere i nastupe u FFC-u.

Više informacija o Final Fight Championship organizaciji možete pronaći na službenoj stranici www.finalfight.hr. Ulaznice će se uskoro naći u pretprodaji u sustavu Eventim.hr.

FFC 4: Perak vs. TBA

Zadar, 10.5.2013.
Dvorana Žatika

Maro Perak VS TBA, MMA +93kg
Denis Stojnić VS TBA, MMA +93kg
Mladen Brestovac VS Michael Duut, KB +95kg
Jason Jones VS TBA, MMA -93kg
Ivica Trušček VS Vaso Bakočević, MMA -70kg

Zoran Majkić VS Jason Wilnis, KB -88kg
Antun Račić VS Bojan Kosednar, MMA -70kg
Zlatko Bajić VS Emil Zoraj, KB -81kg
Marko Lukačić VS Antonio Mijatović, MMA -84kg
Davis Vasić VS Luka Jelčić, MMA -81kg

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.