Otvoren 11. Ramljak: Dinamovi juniori rastavili Galatasaray, Hajduk slavio protiv Porta

Foto: Cropix/Nenad Dugi

JUNIORI Dinama i Hajduka pobjedama su otvorili 11. izdanje Memorijalnog turnira Mladen Ramljak. Hajduk je u 1. kolu slavio protiv Porta s 2:1, dok su Modri bili bolji od Galatasaraya s visokih 4:1.

Hajduk je do pobjede protiv Porta došao na krilima svog kapetana Marija Pašalića, koji je postigao oba pogotka za "Bile".

"Krenuli smo agresivno i čvrsto, Porto je vrhunska momčad i nije nam bilo lako. Teško je igrati po pljusku, ali uspjeli smo pobijediti. Drago mi je da smo upisali pobjedu već u prvoj utakmici turnira", rekao je Pašalić, a prenosi službena internetska stranica Dinama.

Cvitanović nakon gaženja Galatasarayja: Zaslužena pobjeda!

S druge strane, Dinamo je u potpunosti nadigrao goste iz Turske. Igrači Igora Cvitanovića rano su došli do početnog vodstva. U 4. minuti Murić je pogodio za 1:0, a Brodić je šest minuta kasnije povisio na 2:0. Strijelac prvog gola, Robert Murić, ponovno je zabio i to u 41. minuti za 3:0, a odmah na otvaranju drugog dijela Kolar je postavio rezultat na 4:0. Galatasaray je do utješnog pogotka stigao preko Yilmaza u 64. minuti.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili i sretan sam zbog toga. Realizirali smo prve dvije šanse i to nas je motiviralo za dalje, a protivnik se možda nije snašao kod tog našeg pritiska. Rutinski smo odradili ovu utakmicu, mogli smo i bolje reagirati u nekim situacijama, ali jako sam zadovoljan", rekao je Cvitanović nakon utakmice.

Što se tiče ostalih utakmica, danski juniorski prvak Aarhus slavio je protiv Valencije s 3:1, dok je Udinese bio bolji od Zenita s 2:1.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.