Ovo je 11 igrača od kojih će Barcelona izabrati pojačanja

BARCELONA je ove sezone ostala bez trofeja u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka pa se na Nou Campu spremaju velike promjene. Odlazi Pep Guardiola, a njegov nasljednik Tito Vilanova će dobiti 100 milijuna eura za pojačanja.

Barcelona traži lijevog beka, srednjeg braniča i napadača, a na popisu potencijalnih pojačanja kojeg je objavio Sport je čak 11 imena. Pa, krenimo redom.

Barcelona će lijevog beka pronaći između četiri sljedeća kandidata: Davida Alaba iz Bayerna, Jordi Alba iz Valencije, Tottenhamov Gareth Bale te najjeftinije rješenje, Brazilac Siqueira iz Granade.

Stopera će Barca tražiti između Milanova Thiaga Silve, Javija Martineza iz Athletica, Jahna Vertonghena iz Ajaxa te Chelseaova Davida Luiza.

Pojačanje u napadu Barca će probrati između Adriana iz Atletico Madrida, sjajnog napadača Bilbaa Fernanda Llorentea te još boljeg Robina van Persieja iz Arsenala.

Što se tiče odlazaka, samo sedmorica nisu na prodaju. To su Victor Valdes, Carles Puyol, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Xavi Hernandez, Andres Iniesta i Lionel Messi. Ostali mogu ići dođe li zadovoljavajuća ponuda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.